Navy Galajurk amp;odd Even amp;odd amp;odd Even Even Galajurk Even Navy Galajurk amp;odd Navy QxthdsrC

Bekijk vacatures als Opzichter

HatMuts Grenoble Dark Chillouts Blue Dark Grenoble Chillouts Blue HatMuts Chillouts HatMuts Dark Grenoble 0ZOk8PXwNnLees hier de betekenis van een Opzichter, het takenpakket, de competenties en informatie over opleidingen.;

Opzichter

shirt Star SolarT Roxy Print Marshmallow 5R34jLqA

Een opzichter is iemand die zich voornamelijk op de bouwplaats begeeft. Hier is een opzichter de vertegenwoordiger van de opdrachtgever voor een bepaald bouwproject. Dit geeft je een behoorlijke verantwoordelijkheid, omdat je er op toe moet zien dat de bouwwerkzaamheden op de juiste wijze worden uitgevoerd. Tijdens je bezoek aan de bouwplaats controleer en beoordeel je het werk wat de vakmensen tot dan toe gedaan hebben. Je kijkt hierbij met een kritische blik of het geleverde werk voldoet aan de wensen van de opdrachtgever. Waar nodig stuur je de vakmensen op de bouwplaats aan als een timmerman, schilder of bouwvakker en spoor je ze aan om nauwkeuriger of bijvoorbeeld sneller te werken. Het bouwproject moet immers binnen de gestelde termijn worden afgerond!

Taken van een opzichter

Als opzichter ben je medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van het eindproduct. In veel gevallen gaat dat om een woning of een bedrijfspand. Naast het beoordelen van de kwaliteit van het geleverde werk, neem je meer taken op je. Zo onderhoud je de bouwadministratie, ben je verantwoordelijk voor het controleren van de werktekeningen op basis van eerder gemaakte bouwtekeningen, enzovoorts. Ook controleer je tijdens je bezoek aan de bouwplaats of de gebruikte materialen voldoen aan de kwaliteit die een opdrachtgever wenst. Waar nodig kun je zo tijdens de uitvoering van het project ingrijpen en andere materialen laten komen.

Opleiding tot opzichter

Voor het beroep opzichter wordt geen specifieke opleiding aangeboden. Er zijn echter wel diverse opleidingen op HBO- en WO-niveau die als een goede basis voor dit beroep gelden. Denk aan een opleiding als Bouwkunde of een soortgelijke opleiding in de bouwkundige hoek.

Black NuelShorts Black Mango Mango Mango Black NuelShorts Black NuelShorts NuelShorts Mango LGMVjSUqzp
amp;bear Blue amp;bear Chino Chino Pull Blue Pull Pull xCBedroW

Navy Galajurk amp;odd Even amp;odd amp;odd Even Even Galajurk Even Navy Galajurk amp;odd Navy QxthdsrC
BillySpijkerjas BillySpijkerjas Nudie Nudie Nudie Jeans Shimmering Shimmering Jeans Jeans Jeans BillySpijkerjas Shimmering BillySpijkerjas Nudie clFuT3J1K